Lambis Pavlou, kamaripianisti

Pianisti Lambis Pavlou syntyi Nikosiassa, Kyproksella vuonna 1996. Ensimmäiset pianotuntinsa hän sai neljävuotiaana Anna Forarin kanssa ja jatkoi Pitsa Spiridakin luokassa Arte Music Academyssa.

Pavlou on voittanut palkintoja useissa kansallisissa ja kansainvälisissä pianokilpailuissa, kuten Evangellia Tziarri" Kyproksella, "Filonas" Kreikassa ja "Pietro Argento" Italiassa. Hän on myös edustanut Kyprosta 12. Steinway International Festivalilla Hampurissa ja Eurovision Young Musicians Competition -kilpailussa Wienissä. Marraskuussa 2014 hän edusti Kyprosta Societa Umanitarian 3. kansainvälisessä kilpailussa ja voitti palkinnon sooloesityksestä Milanossa. Pavloun ohjelmisto on laaja, ja hänen julkisiin esiintymisiinsä kuuluu niin soolo- kuin  kamarimusiikki- ja lied-konsertteja, sekä nykymusiikkia ja esityksiä periodisoittimilla.

Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon Sibelius-Akatemiasta Tuija Hakkilan luokassa ja nyt hän opiskelee maisterintutkinnossaan Tuija Hakkilan ja Ilmo Rannan johdolla.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram