Majoitus ja ruokailu

Kesäakatemian opiskelijoiden majoitus järjestetään Hyvärilän matkailukeskuksessa Rantatuvassa, Pehtoorintalossa ja leirintäalueen mökeissä 2-6 hengen huoneissa.

Täysihoitopaketti 363 €/henkilö/la-su 8 vrk

Sisältäen: majoitus, liinavaatteet, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), alkaen tulopäivänä päivällisestä ja päättyen lähtöpäivänä lounaaseen) ja sauna

Majoituspaketti ilman ruokailuja 91 €/8 vrk (sis. liinavaatteet)

Rantatuvasta löytyy keittiö. Keittiössä on jääkaappi, liesi/uuni, kahvin- ja vedenkeitin, ruuanlaittovälineet ja astiasto 35 henkilölle.

 

  • Lisäyö 15 €/hlö/yö sis. pelkkä majoitus
  • 18 €/yö sisältäen myös aamiaisen

Rantasauna, joka lämmitetään joka ilta, kuuluu majoituspakettien hintaan. Hyvärilän alueella toimii langaton verkko (Kartanohotellin kokous- ja majoitustilat, Navetta, Lomahuoneistot), ja Rantatuvan pesutupa sekä kuivaushuone ovat leiriläisten käytössä. Alueella on frisbeegolfrata, uimaranta, rantalentopallokentät, monitoimikenttä (sähly, koripallo, lentopallo, tennis, sulkapallo) sekä patikointipolut. Hyvärilän vapaa-ajan välineet ovat vapaasti leiriläisten käytettävissä (frisbeet, kävelysauvat, erilaisia pelivälineitä). Bomban kylpylä sijaitsee n. 1,5 km:n päässä Hyvärilästä.

Leirin aloitus- ja päättymispäivänä on järjestetty yhteiskyyditykset Hyvärilään junalta ja tarvittaessa myös busseilta. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään kesäkuussa lisätietoa kyydityksistä leirikirjeen mukana.

Hyvärilän Matkailu- ja nuorisokeskus
Nurmeksen Kesäakatemia & Konsertit
Lomatie 12
75500 Nurmes

https://www.hyvarila.com/majoitus-ja-tilat/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram