Osallistumismaksut ja peruutusehdot

Kesäakatemian osallistumismaksu on  390 €. Se sisältää 5 x 45 yksilöopetuksen, konsertit ja kuljetukset ja vähintään yhden taatun valinnaisen työpajan. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kapasiteetin puitteissa. Kamarimusiikkiryhmien osallistumismaksu on 260 € jäsen.

LASKUTUS

Osallistumaksu laskutetaan yhdessä erässä.

PERUUTUSEHDOT

Jos Kesäakatemiaan ilmoittautunut peruu osallistumisensa ilmoittautumisajan 30.4. päättymisen jälkeen ilman pätevää syytä, perimme koko kurssimaksun. Pätevästä syystä (esim. lääkärintodistuksella vahvistettu sairastuminen, joka estää opiskelun) tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutusmaksun 60 €.

Pandemiatilanne voi vaikuttaa koulutuksen toteutumiseen. Noudatamme viranomaisten ohjeita koulutuksen järjestämisessä. Mikäli koulutusta ei voida järjestää, ei myöskään osallistuja tai peruutusmaksuja peritä. Ei myöskään silloin, jos osallistuja joutuu peruuttamaan osallistumisensa koronaepäilyn vuoksi. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram