YHDISTYS

Nurmeksen Kesämusiikin ja Kesäakatemian Kannatusyhdistys ry (Y-2723488-6, rekisteröity 2.9.2015)

Yhdistyksen tarkoituksena on:

edistää vapaan sivistystyön ja taide- ja musiikkikoulutuksen keinoin luovaa ilmaisua ja sen opetusta, tuoda musiikkia erilaisten yleisöjen ulottuville ja siten myötävaikuttaa alueen ja Itä-Suomen sivistykselliseen, yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen edistykseen sekä tukea aatteellisesti suomalaista musiikkielämää ja sen kansainvälisiä suhteita.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

ylläpitää Nurmeksen Kesäakatemian & Konserttien toimintaa sekä järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuksia ja konsertteja ja harjoittaa yhteistyötä ja -kehittämistä verkottumalla alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteiset näkemykset jakavien alan yhteisöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Yhdistyksen hallitus 2022

Sakari Koistinen, puheenjohtaja